ECOSTEL SIÓFOK


Siófoki szállásunk 2018 tavasz óta várja kedves vendégeit. A szálláshely központi helyen található, ingyenes parkolás biztosított a szálláshoz közeli parkolóban. Közvetlen szomszédságában található orvosi ügyelet, kórház, bevásárlóközpont, gyorsétterem. A szállás tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, valamint a közelben található az M7 autópálya fel-, lehajtó.

Részletek

Összesen 6 szobával, 32 fő részére, 4-6-8 ágyas szobák vehetőek igénybe. Igény szerint két külön szárnyra bontható a szállás, mindkét szárny esetén rendelkezésre áll egy-egy konyha, valamint egy-egy közös vizes blokk. A konyhában két mosógép, főzőlapok, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, valamint tea- és kávéfőző is a vendégek számára biztosított. A konyhában elérhető a TV szolgáltatás, valamint a szállás egész területén elérhető az ingyenesen biztosított WiFi hálózat. A szállás területén kamerás megfigyelő rendszer működik vendégeink biztonságának érdekében.  

Minden szobában hűtő-fűtő klíma, hűtőszekrény, valamint ruhák tárolására szekrény található. Minden ágyon memóriahabos matrac található, a tökéletes pihenést biztosítva. 

A szállás közös területeit napi szinten takarítjuk, ágyneműcsere pedig hetente történik. 

Képek a szálláshelyről

Elhelyezkedés, megközelítés

8600 Siófok, Semmelweis utca 2.

Közvetlen közelben az M7-es autópálya fel, és lehajtó található. Helyijáratos buszjárat a szállás előtti buszmegállóban áll meg, amely igénybevételével könnyen elérhető a busz-, és vasútállomás. 

Közelben elérhető:

  • orvosi ügyelet
  • kórház
  • bevásárló központ
  • gyorsétterem

Szolgáltatások

Ingyenes wifi
Ingyenes parkolás
Biztonság (kamerás megfigyelőrendszer)
Jól felszerelt konyha (mosógép, főzőlap, kávé- és teafőző, vasaló)
Tisztaság (napi takarítás a közösségi helyeken, ágyneműcsere hetente)
32 férőhely (összesen 6 db 4-6 ágyas szoba)
Központi elhelyezkedés (közelben orvosi ügyelet, bevásárlóközpont)

Szerződési feltételek

A részletes szerződéskötési feltételekért keresse kollégánkat!

Árak

4.000,-Ft/fő/éj+ÁFA+rezsi

KERESSE KOLLÉGÁNKAT!


+36 / 30 / 356 – 4338
siofok@ecostel.hu

    ECOSTEL - Dolgozói szállások