ECOSTEL BUDAÖRS


Budaörsi szállásunk egy 3 szintes épületben, összesen 18 szobával, 67 fő részére biztosít szállást 2, 4, 5, és 6 fős szobákkal. Egy közös konyha, valamint mosó, és szárító helyiség áll rendelkezésre. Parkolás ingyenes a szálló zárt, kamerával megfigyelt területén.

FONTOS!

2021. szeptember 1-jét követően, a hatályos jogszabályok értelmében, a Magyarországon szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők jogszabályban meghatározott személyes adatait a szálláshely-szolgáltató okmányolvasón keresztül szálláshelykezelő szoftverében rögzíti, és egy tárhelyre, a Vendég Információs Zárt Adatbázisba (VIZA) továbbítja. Bővebb információt ezzel kapcsolatban itt olvashat.

Részletek

Munkavállalói szállásunk Budaörsön, a Kamaraerdei úton várja vendégeit 2020 nyarától. Szállásunk 2020 elején került kialakításra, 3 szinten, összesen 18 szobával, 67 fő részére biztosít szálláslehetőséget. Az új, modern kialakításnak köszönhetően szállásunk egész területén szoba kártyás beléptetés működik, továbbá a szobákban is kártyás rendszer biztosítja az áramellátást. A szállás könnyen megközelíthető, hiszen a közelben található az M0, M1, M7 csomópont. Közvetlenül a szállás előtti buszmegállóban áll meg a 87, 187, 287, és 940-es buszjáratok, továbbá 2 km-re található szállásunktól a Budaörsi vasútállomás. Tömegközlekedéssel, valamint autóval is elérhető a közelben (1,5km) bevásárló center (ruhabolt, hipermarket, barkácsbolt, stb.) A szálló vendégei díjmentesen vehetik igénybe a saját, zárt, kamerával megfigyelt parkolót.

Szobáink mindegyikéhez saját, privát fürdőszoba tartozik. További alapfelszereltsége a szobáknak: TV, ruhásszekrény, étkezőasztal, hűtő, mikróhullámú sütő. A szálláson rendelkezésre áll egy közös használatú konyha, valamint mosó, és szárító helyiség is. 24 órás recepciós szolgálat működik a szálláson, valamint vendégeink biztonságának érdekében kamerás megfigyelő rendszer működik a szálláson belül, és a zárt parkolóban is. Biztonságot tovább garantálja, hogy a szálló parkolójába, és az épületbe is csak szoba kártyával lehet bejutni.

A szálló közös területeit naponta takarítjuk, szobákban heti rendszerességgel egyszer történik takarítás, ágynemű csere pedig szintén heti egyszer történik.

Képek a szálláshelyről

Elhelyezkedés, megközelítés

2040 Budaörs, Kamarerdei út 11.

Szállásunk könnyen, és gyorsan megközelíthető, ugyanis a közvetlen közelben található az M0, M1, M7 autópálya csomópont. Tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhető a szállásunk, ugyanis közvetlen a szálló előtti buszmegállóban megáll a 87, 187, 287, és 940-es buszjáratok, valamint 2 km-re található a Budaörsi vasútállomás.

Közelben elérhető:

  • nagy bevásárló center (ruhaboltok, hipermarketek, stb.)

Szolgáltatások

Ingyenes wifi
Ingyenes parkolás
Jól felszerelt szobák (TV, saját fürdőszoba, ruhásszekrény, hűtő, mikró, étkezőasztal)
Biztonság (kamerás megfigyelőrendszer, kártyás beléptetés)
Jól felszerelt konyha (mosógép, főzőlap, kávé, és teafőző, vasaló)
Tisztaság (napi takarítás a közösségi helyeken, ágyneműcsere hetente)
67 férőhely (összesen 18 db 2-4-5-6 ágyas szobákban)
Könnyű megközelíthetőség (M0, M1, M7 autópálya csomópont a közelben)

Szerződési feltételek és dokumentumok

Árak

Alapárak a 4 fős, emeletes ággyal rendelkező szobák esetén:

  • Heti bérlés – 4.950,-Ft / fő / éj + ÁFA
  • Havi bérlés – 4.500,-Ft / fő / éj + ÁFA

Hosszú távú bérlés esetén kérjük keressenek fel minket kedvezményes árakért elérhetőségeinken!

KERESSE KOLLÉGÁNKAT!


+36 / 30 / 356 – 4338
+36 / 30 / 281 – 2356
budaors@ecostel.hu

    ECOSTEL - Dolgozói szállások